Σχετικά με εμάς…


Τις ξεχωριστές και χαρούμενες στιγμές στη ζωή, πιστεύουμε ότι πρέπει να τις βιώνουμε και να τις γευόμαστε απολαυστικά και να τις μοιραζόμαστε απλόχερα για να τις θυμόμαστε για πάντα! Για αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές δημιουργήσαμε το “The Sweet Spot”, ένα εργαστήρι γεύσεων και ιδεών.

Ζήσαμε σαν οικογένεια για πολλά χρόνια σε διάφορες χώρες, ψάχνοντας πάντα για καινούργιες γευστικές απολαύσεις, συλλέγοντας αγαπημένες συνταγές, αναζητώντας πρωτοποριακά εδέσματα, την προέλευσή τους, τα πιό αγνά υλικά και θαυμάζοντας την άψογη παρουσίασή τους. Παράλληλα δημιουργήσαμε καινούριες συνταγές για μας και τους φίλους μας και καταλήξαμε σε ένα μικρό θησαυρό, που θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας να δημιουργήσουμε κάτι εντελώς ξεχωριστό για οποιαδήποτε εκδήλωσή σας (γενέθλια, βάφτιση, γάμος, δεξίωση κ.λπ.). Σας περιμένουμε να μας τηλεφωνήσετε η να περάσετε από το εργαστήρι μας στη Νέα Φιλοθέη, να γνωριστούμε, να μας ενημερώσετε για ό,τι σχεδιάζετε και να σας προτείνουμε δημιουργικές ιδέες, φροντίζοντας για την άψογη υλοποίησή τους.