Σχετικά με εμάς…

Το THE SWEET SPOT ιδρύθηκε το 2009 από την Μαρία και την Ζωή Βιδάλη, μητέρα και κόρη. Γεννήθηκε από αγάπη για την ζαχαροπλαστική, τις εκλεκτές γεύσεις και όλη την δημιουργικότητα που μπορείς να εκφράσεις μέσα από αγνές πρώτες ύλες.

Ξεκίνησε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2009 το εργαστήριο με ένα μικρό κουκλίστικο κατάστημα στην Νέα Φιλοθέη Αθηνών και στη συνέχεια, το 2012, μεγάλωσε και άνοιξε δύο καταστήματα ζαχαροπλαστικής στο Χαλάνδρι και στην Κηφισιά στην καρδιά της αγοράς.

Το 2019 το The Sweet Spot γιόρτασε το 10 χρόνια του και έφερε μια νέα εμπειρία για τους πελάτες του!!
Ένα νέο χώρο στο Νέο Ψυχικό, πολύ ευχάριστο, όπου οι πελάτες θα μπορούν να πάρουν καφέ, να καθήσουν και να  απολαύσουν τα γλυκά του, αλλά και αλμυρά snacks, να βρεθούν με φίλους ή να συζητήσουν για την παραγγελία τους, αλλά και να ανακαλύψουν καινούριες γεύσεις της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.

Στο The Sweet Spot βρίσκεις επίσης μεγάλη ποικιλία από παιχνιδιάρικα cupcakes, cake pops, διακοσμημένα μπισκότα, layer cakes και ειδικά το αγαπημένο red velvet, ατομικά γλυκά,  macarons, τρούφες και εξαιρετικό χειροποίητο παγωτό.

Το The Sweet Spot έχει μεγάλο πελατολόγιο που περιλαμβάνει ιδιώτες, εταιρίες, εστιατόρια,  και event planners. Ειδικεύεται σε παραγγελίες γάμου, βάπτισης, γενεθλίων, party, εταιρικών εκδηλώσεων και παρέχει κάθε φορά custom γλυκά, τούρτες, candy bars, βασιλόπιτες, εταιρικά δώρα, lemonade bars, καρότσι παγωτού πάντα με άψογη εκτέλεση.

Όλοι εμείς, η ομάδα του Sweet Spot θα χαρούμε σας καλωσορίσουμε στην νέα εποχή του πιο «γλυκού σημείου»!!!